Produceren in Polen | de voordelen op een rijtje

Produceren in Polen 2handle

Produceren in Polen

Je doet je bedrijf als ondernemer uit Nederland, Duitsland of België tekort als je vasthoudt aan productie in eigen land. Los van het feit dat er in deze landen een groot tekort is aan technisch opgeleide en optimaal gemotiveerde arbeidskrachten, heb je immers ook te maken met hoge loonkosten. Daarbij komen nog allerlei andere factoren die een negatieve invloed hebben op de concurrentiepositie en het bedrijfsresultaat. Het binnenhalen van buitenlandse werknemers is een optie. Maar veel interessanter is het om te laten produceren in Polen. De manier waarop wij werken is een schoolvoorbeeld van hoe je als West-Europees bedrijf je productiekosten flink kunt reduceren. Wij werken vanuit het Poolse Poznan. Lees hieronder meer over produceren in Polen.

Je eigen productieafdeling, maar dan op afstand


De grote voordelen van produceren in Polen: Voor onze opdrachtgevers voelt het uitbesteden van de productie van kleine en grote partijen metaalconstructiewerk alsof het gewoon door collega’s binnen de muren van het eigen bedrijf gebeurt. En dat is precies wat 2handle nastreeft. Je geeft als klant aan wat je precies nodig hebt, in welke aantallen en wanneer. Wij werken aan de hand van de aangeleverde specificaties een passende offerte uit. Bij akkoord gaan we met de productie, afwerking en aflevering aan de slag. Simpel, efficiënt en met hele korte lijnen. Het is dat we elkaar niet dagelijks bij de koffieautomaat tegenkomen, maar verder voelt werken met 2handle net zo vertrouwd als met iedere andere willekeurige productiemedewerker.

Geen taalbarrière


Een vaak gehoord probleem met het in dienst nemen van buitenlandse werknemers is de taalbarrière. Onze directeur Ton Knapen weet als geboren Brabander uit ervaring hoe belangrijk een goede onderlinge communicatie is. Dat geldt bij het zorgvuldig afstemmen van de werkzaamheden, doornemen van productspecificaties, afwerkingseisen, planning, transport en levering. Samenwerken met 2handle betekent dat je in je eigen landstaal of in het Engels communiceert. In de meeste gevallen is Ton zelf het centrale aanspreekpunt of sta je in contact met één van onze projectleiders die eveneens beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Dit belangrijke aspect is voor 2handle onlosmakelijk verbonden aan ‘zorgeloze productie in Polen’.

Prima arbeidsethos


Het is natuurlijk niet toevallig dat veel westerse bedrijven graag gebruikmaken van Poolse werknemers. Zij zijn immers bereid om hard te werken voor hun geld, hebben een grote betrokkenheid bij het werk, zijn vakbekwaam, leergierig en voelen zich verantwoordelijk. De prima arbeidsethos vormt de basis van het succes van ons moderne productiebedrijf in Poznan. Natuurlijk werkt 2handle met de meest geavanceerde lasrobots, computergestuurde draai-, frees- en zetbanken en is alles op het gebied van milieu en veiligheid tiptop geregeld. Maar ondanks die hoge standaard aan technische automatisering op het gebied van metaalconstructiewerk, laswerk, poedercoaten en verzinken, staat de mens binnen ons bedrijf centraal. Zij zijn nu, maar ook in de toekomst, in grote mate verantwoordelijk voor de zorgvuldige, snelle en kostenefficiënte afwerking en levering van alle orders van onze opdrachtgevers.

 

Wil je weten wat andere klanten over ons zeggen

Lees meer over de samenwerking tussen Hamevac en 2handle.

Lees meer over de samenwerking tussen Janssen-Fritsen en 2handle.

 

Wil jij meer informatie over produceren in Polen? Vraag hier een offerte aan of bel +31 48 609 570 737 en vraag naar Ton Knapen.